Paljon hieronta-aikoja varattavissa

Saamme tiloihimme toisen koulutetun urheiluhierojan, jonka osaamisalueeseen kuuluu myös triggerkäsittely, kinesioteippaus sekä kuumakivihieronta. Runsaasta vapaita-aikoja pitkin kesää.

 

Tervetuloa Berit Egeland-Jensen

Berit Egeland-Jensen aloittaa meidän tiloissamme 15.6 ja aikoja voi käydä varaamassa kätevästi yhteisen sähköisenajanvarauksen kautta, mikä tarkoittaa sitä, että meillä tulee olemaan paljon aikoja myynnissä esimerkiksi koko kesän. Enää ei tarvitse odotella aikoja monen viikon päähän, vaan aikoja tulee olemaan runsaasti niin arkipäivisin kuin viikonloppuisin. www.varaaheti.fi/mixtreme

Käykää tykkäämässä Beritin omista facebooksivuista www.facebook.com/urheiluhierojaberitegelandjensen ja seuraamaan mahdollisia kesätarjorjouksia.

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja Berit Egeland-Jensen

Olen Berit Egeland-Jensen, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Perheeni eläinkuntaan sisältyy tällä hetkellä: avomies, kissa, koira ja hevonen, joka tosin matkustelee tällä hetkellä. Valmistuin urheiluhierojaksi Helsingin Hierojakoulusta keväällä 2016. Vuoden kestävään koulutukseen sisältyi myös työharjoitteluna yli 360 tuntia asiakashierontoja.

Lisäksi olen osallistunut kaksipäiväiseen trigger-hierontakoulutukseen, jonka vetäjänä toimi OMT-fysioterapeutti Ismo Palmamäki. Uusiin syventäviin koulutuksiin pyrin osallistumaan aina mahdollisuuksien mukaan.

Aikaisempia koulutuksia mm. Hevoshierojakoulutus – Tampereen urheiluhierojakoulu 2000, Hevostalouden opinnot (Ratsastusharrasteohjaaja) - Ypäjän hevosopisto 2006, Tason I painonnostovalmentajakoulutus – Suomen urheiluopisto 2012. Tähän väliin on mahtunut runsaasti erinäisiä kuvataiteen ja graafisen alan koulutuksia ja kursseja aina vuodesta 1989 alkaen.

Harrastuksiin kuuluu tai ovat kuuluneet – ajan ja mahdollisuuksien mukaan – ratsastus, painonnosto/toiminnallinen harjoittelu ja muutamia kamppailulajeja myös mahtunut vuosien varrelle. Lapsena olin todella surkea missään urheilulajeissa (siitäkin huolimatta että juoksin pitkin kyliä ja metsiä, kiipeilin puissa ja rakennusten katoilla), vaikka tulikin harrastettua yleisurheilua ja fudista. Myöhemmin löysin itseni hevostalleilta ja sillä tiellä ollut enemmän tai vähemmän.

Nuorena harrastin mm. capoeiraa, myöhemmin hurahdin vuosiksi astanga-joogaan, mikä varmasti opetti paljon kehonhallintaa. 2009 löysin Helsingistä Suomen ensimmäisen CrossFit-salin ja jälleen kerran hurahdin. Sitä kautta löysin myös voimanoston ja sitten painonnoston, joka alkoi kuitenkin teknisyydessään kiinnostaa enemmän. Tuli myös kokeiltua/harrastettua mm. krav magaa, defendoa, thai boxingia ym. sekalaista. Nykyisin harjoittelen painonnostoa MiXtremeSportin salilla, jonka tiloissa myös aloitin toimintani hierojana.

Aikaisempina vuosina olen pääasiassa työskennellyt hevostenhoitajana ja ratsastajana sekä Suomessa että ulkomailla (Saksa, Hollanti, Belgia). Hevostöissä ulkomailla ollessani olen pyrkinyt ylläpitämään voimaharjoittelua ajan puitteissa. Ihan vain senkin takia, että näin huomasin kroppani kestävän paremmin elukoitten aiheuttamat rajummat tölväykset.

Palasin Suomeen ja hakeuduin hierojakoulutukseen 2015. Olin jo vuosia miettinyt urheiluhierojaksi kouluttautumista, koska ihmisen anatomia, fysiologia ja yleensä ottaen terveys kiinnostaa minua. Itselläni on ollut erinäisiä terveydellisiä haasteita ja olen ikäni yrittänyt löytää ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseen. Ajattelen että jokaiselle ihmiselle sopii erilainen ratkaisu, eikä näin ollen ole mitään valmista pakettia olemassa koska jokainen on yksilö.

Saman ajattelutavan yritän tuoda hoitotapahtumaan. Ensimmäinen tavoite on auttaa asiakasta yksilönä.

Pyrin vuorovaikutteiseen ongelmanratkaisuun yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoite jokaisen kohdalla olisi että asiakas itse löytää keinot auttaa itseään ja edistää terveyttään. Jos joku toinen hoitoalan ammattihenkilö osaa auttaa sinua paremmin, yritän opastaa sinut tarvittaessa eteenpäin.

Terv. Berit